Työllistä itsesi yrittäjänä

"Minustako yrittäjä?" Aloita pienestä pienyrittäjänä, ei heti tarvitse hypätä suuruusluokassa kärkeen. Sinun omat ominaisuutesi ja valmiutesi ratkaisevat, miten hyvin siinä onnistut ja miten kannattavana liiketoimintasi jatkuu. Valmistaudu asiaan henkisesti ja suunnittele toimesi huolellisesti, sillä yrityksen perustaminen ei ole mekaanista toimintaa. Apua aloittamiseen saat Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksesta.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus

Oletko perustamassa yritystä? Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Keukelta saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta. Voit tulla keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa, vaikka sinulla olisi vasta pelkkä ajatus tai idean alku. 

Maksuttomassa neuvonnasssa käydään läpi kaikki tärkeät ja olennaiset asiat liiketoimintasuunnitelmasta kannattavuuslaskelmiin, veroista kirjanpitoon ja vakuutuksista viranomaislupiin. 

Ammattitaitoisen yritysneuvonnan kautta perustetut yritykset ovat tilastojen mukaan selvästi elinvoimaisempia kahden vuoden kuluttua perustamisesta. Kannattaa siis ottaa neuvosta vaari! 

Lue lisää www.keuke.fi.

TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia. Henkilökohtaisesti asiantuntijat tavoittaa Uudenmaan TE-toimiston Helsingin keskustan toimipaikasta (Antinkatu 1, 2. kerros). Muihin toimipaikkoihin (Vantaa, Espoo, Raasepori, Lohja, Järvenpää, Hyvinkää ja Porvoo) voi sopia tapaamisen ajanvarauksella toimipaikan aukioloaikoina, jos yrityspalvelun asiantuntija ei ole paikalla. Uudenmaan TE-toimisto palvelee puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9-16:15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön www.te-palvelut.fi -sivuston kohdassa Oma asiointi.

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla palvelukohtaisten postilaatikoiden kautta:

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Oletko perustamassa omaa yritystä tai kiinnostunut starttirahasta?

Onko organisaatiossasi käynnistymässä YT-neuvottelut, tai tulossa irtisanomisia tai lomautuksia?

Tarvitsetko tietoa vuorotteluvapaasta?

Oletko kiinnostunut rekrytoimaan työntekijän EU:sta tai ETA-alueelta?

Oletko rekrytoimassa ulkomailta työntekijää, joka tarvitsee työluvan?

Oletko hakemassa TE-toimiston tai ELY-keskuksen myöntämien tukien maksatusta? Ota yhteys:

 

Lisätietoja palveluistamme löydät Uudenmaan TE-toimiston nettisivuilta.