Työllistä itsesi yrittäjänä

"Minustako yrittäjä?" Aloita pienestä pienyrittäjänä, ei heti tarvitse hypätä suuruusluokassa kärkeen. Sinun omat ominaisuutesi ja valmiutesi ratkaisevat, miten hyvin siinä onnistut ja miten kannattavana liiketoimintasi jatkuu. Valmistaudu asiaan henkisesti ja suunnittele toimesi huolellisesti, sillä yrityksen perustaminen ei ole mekaanista toimintaa. Apua aloittamiseen saat Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksesta.

Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus

Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus toimii kahdeksan kunnan alueella ja tuottaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa suunnittelevalle. Olemme käyneet läpi toimintamme aikana lähes 11000 liikeideaa ja auttaneet liikkeelle 5500 uutta ja elinkelpoista yritystä. Oletko sinä seuraava menestyvä asiakkaamme?

Yritysneuvojamme ovat kokeneita. Tapaamme tuhansittain alkavia yrittäjiä. Tunnistamme yritystoiminnan käynnistymisvaiheen haasteet ja osaamme auttaa ratkaisujen etsimisessä. Sparraamme ja teemme töitä kanssasi, jotta yritysideastasi saadaan toimivaa ja kannattavaa liiketoimintaa. 

Maksuttomat neuvontapalvelumme ovat kaikkien jäsenkuntiemme asukkaiden käytettävissä – perusti hän yrityksen tai sitten ei. 

Kotisivuiltamme www.yritysstartti.fi löydät monipuolisia työkaluja yrityksen perustamisen suunnitteluvaiheeseen sekä ohjeet ajanvaraukseen.

TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia. Henkilökohtaisesti asiantuntijat tavoittaa Uudenmaan TE-toimiston Helsingin keskustan toimipaikasta (Antinkatu 1, 2. kerros). Muihin toimipaikkoihin (Vantaa, Espoo, Raasepori, Lohja, Järvenpää, Hyvinkää ja Porvoo) voi sopia tapaamisen ajanvarauksella toimipaikan aukioloaikoina, jos yrityspalvelun asiantuntija ei ole paikalla. Uudenmaan TE-toimisto palvelee puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9-16:15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön www.te-palvelut.fi -sivuston kohdassa Oma asiointi.

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla palvelukohtaisten postilaatikoiden kautta:

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Oletko perustamassa omaa yritystä tai kiinnostunut starttirahasta?

Onko organisaatiossasi käynnistymässä YT-neuvottelut, tai tulossa irtisanomisia tai lomautuksia?

Tarvitsetko tietoa vuorotteluvapaasta?

Oletko kiinnostunut rekrytoimaan työntekijän EU:sta tai ETA-alueelta?

Oletko rekrytoimassa ulkomailta työntekijää, joka tarvitsee työluvan?

Oletko hakemassa TE-toimiston tai ELY-keskuksen myöntämien tukien maksatusta? Ota yhteys:

Lisätietoja palveluistamme löydät Uudenmaan TE-toimiston nettisivuilta.