Yleistä

Tervetuloa Keski-Uudenmaan duuniportaaliin!

Viime vuosina on keskusteltu paljon kohtaanto-ongelmasta – kohtaavatko työntekijät ja avoimet tehtävät toisensa. Keski-Uudenmaan duuniportaali on vastaus tähän ongelmaan. Se on sähköinen kohtaamispaikka Keski-Uudenmaan alueen työnhakijoille sekä työntekijää tarvitseville yrityksille ja kotitalouksille.

Se on työkalu, jota me kaikki asukkaat, yritykset ja toimijat voimme hyödyntää ja sitä kautta edistää paikallista työllistymistä. Palvelun ylläpitäjinä toimivat palvelussa mukana olevien kuntien tai kaupunkien elinkeino- ja työllisyyspalvelut. Yrityskauppaosiossa ylläpitäjänä toimivat yhteistyökumppanit Uusyrityskeskus ja Keuke.

Portaalin kautta voi etsiä toimialakohtaisesti työpaikkaa/työntekijää tai tarjota/hakea vakituista työtä tai lyhyempiä työjaksoja. Palvelun käyttö on maksutonta ja edellyttää rekisteröitymistä. Mukana olevat tahot toivovat, että te, hyvät työnantajat ja työtä hakevat olette aktiivisia ja laitatte ilmoituksenne duuniportaaliin – tehdään yhdessä hyvä paikallinen työ.

Duuniportaalin käyttöohjeet löydät täältä. Työpaikkailmoitus on voimassa 1 kuukauden, ja ilmoituksen jättäjä saa sähköpostilla kyselyn jatkosta. Työnhakuilmoitukset ovat voimassa kolme kuukautta. Duuniportaalissa on myös oma Yrityskauppa-osionsa, jossa myynti- tai ostoilmoitus on voimassa 6 kk, jonka jälkeen siitä tulee jatkokysely rekisteröityneen henkilön sähköpostiin. Duuniportaalin kautta voit ottaa yhteyttä työnhakijaan tai jättää yksityishenkilönä työpaikkailmoituksen kotitaloudelle tehtävästä työstä (siis ilman yrityksiltä vaadittavaa Y-tunnusta). Lisätietoa Tietoa: Kotitaloudet -osiosta.

Olemme koonneet portaalin kuntakohtaisille Tietoa-sivuille alle hyödyllistä yleistietoa erilaisista vaihtoehdoista työllistää / työllistyä Keski-Uudellamaalla. Koska kuntalisien ja muiden työllistämistukien myöntämisen ja hakemisen käytännöt voivat vaihdella kunnittain, tarkista oman kuntasi Tietoa-sivulta ajankohtaiset tiedot ja linkit. Olet nyt Tuusulan sivuilla, mutta voit siirtyä muiden kuntien Tietoa-sivuille yläreunan valikosta.

Huomioithan, että duuniportaali.fi ei korvaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluja, vaan työttömän työnhakijan on oltava ilmoittautunut paikalliseen TE-toimistoon (MOL) saadakseen työttömyyspäivärahaa ja muita etuuksia.

Etsitkö Tuusulan kunnan työpaikkoja? Löydät ne Tuusulan rekrysivuilta >>