Hae Järvenpään kaupungille kesätöihin!

Jos olet koululainen tai opiskelija, niin kesä on paitsi kesäloman, niin myös kesätöiden aikaa. Järvenpään kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja 150 järvenpääläiselle 15–18-vuotiaalle nuorelle kaupungin eri toimipisteisiin, esim. päivähoitoon, vanhusten hoitoon, nuorisopalveluihin, puistotyöhön, tekniselle puolelle, uimahalliin ja uimarannoille jne.  Tänä kesänä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus työllistyä myös kaupungin kanssa yhteistyötä tekeviin yhdistyksiin. Joissakin tehtävissä kuten rantavahdin työssä on ikävaatimuksena 18 vuotta.

Työaika on 30 h/viikossa ja työstä maksettava palkka 833 €/kk. Työsopimus tehdään kuukaudeksi.

Järvenpään kaupunki tarjoaa kaikille työllistämilleen nuorille Taidolla työelämään -koulutuksen maanantaina 6.6.2016. Päivän aikana perehdytään kaupungin työtehtäviin ja työpaikan pelisääntöihin sekä perehdytään Ilo Palvella asiakaspalveluun. Koulutus on pakollinen ja se on työpäiväksi verrattava.

Hakuaika kesätöihin kaupungille on  1.–31.3.2016.Toimipisteiden esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun ja valitsevat yksikköjensä työtarpeisiin parhaiten vastaavat kesätyöntekijänsä. Valituille ilmoitetaan kesätyöpaikasta 6.5.2016 mennessä ja 9.5.–6.6.2016 välisen ajan on lista valituista kaupungintalon aulan seinällä sekä kaupungin yleisellä ilmoitustaululla kirjastossa.

Lisätietoja voit kysyä työllisyysyksiköstä työvalmentaja Heidi Pelliltä, heidi.pelli(at)jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2464.

Kesätyöhakuun pääset alla olevasta linkistä

Nuorten kesätyöhaku Järvenpään kaupungin toimipisteisiin

Kesätöitä voi hakea myös yrityksistä ja yhdistyksistä

Myös monet yritykset ja yhdistykset valitsevat omien tarpeidensa ja aikataulujensa mukaisesti kesätyöntekijöitä. Jos haet yrityksestä töitä, katso lisätietoja työllistämistuesta.

Myös Duunitorilla voi etsiä kesätyöpaikkoja

etsi haulla kesätyöt: Duunitori.fi